Interim Eventmanagement / Leidinggeven en coachen

Bernadette Hoogwater heeft ruim 20 jaar ervaring in het organiseren en realiseren van evenementen en event-gerelateerde projecten. Check ook LinkedIn

“In 1996, met een diploma op zak van de Middelbare Hotelschool Heerlen, ben ik van start gegaan bij Diergaarde Blijdorp (afd. partijen en evenementen). Na acht jaar werkervaring besloot ik meer expertise op te doen en heb zowel in binnen- als buitenland gewerkt bij gerenommeerde cateraars, organisatiebureaus en banqueting & events afdelingen. Ondertussen HBO diploma op zak, moeder geworden en Dets Best Events opgericht in het dieptepunt van de recessie”.

Wanneer u een tijdelijke vervanger zoekt of extra handen voor een project kunt gebruiken, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

…Uiteraard ben ik de teamspeler, de harde werker, de perfectionist. Maar veel belangrijker is de klik die er moet zijn voor een zeer plezierige samenwerking. Dit alles met als doel een tevreden opdrachtgever. Als u referenties opvraagt, dan komen er zeker drie persoonlijke kenmerken naar voren; de lach, de serieuze en … de kameleon.