Rotterdamse & Haagse locaties

Ook wij werken met diverse Rotterdamse & Haagse locaties graag samen. Als voorbeeld: De Nieuwe Kerk in het historische en bestuurlijke hart van Den Haag. Een imposant en markant gebouw dat al meer dan 350 jaar in het oog springt aan het Spui. Door de revitalisatie van enkele jaren geleden, beschikt de Nieuwe Kerk (als een van de weinigen in Nederland) over twee ontvangstruimten.

De Kerkzaal, gelegen op de begane grond, leent zich uitstekend voor een grote diversiteit aan bijeenkomsten. Van chique diners tot bruisende feestavonden. Ondanks het traditionele interieur, is de zaal voorzien van velerlei hedendaagse faciliteiten. Zo zijn er onder andere speciale panelen aangebracht waardoor de akoestiek perfect te noemen is. De kerkzaal is ovaal van vorm en volledig vrij van zuilen. Hierdoor ontstaat een zeer open ruimte. Sinds twee jaar is de Nieuwe Kerk ook een officiële trouwlocatie (op aanvraag).

Voor meer informatie over een – voor u passende – locatie, kunt u contact opnemen met info@detsbestevents.nl of bellen met 06-36 14 11 15. Graag vertellen wij over de diverse mogelijkheden en plannen met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.