Weddingplanners

Als in een film …

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De bruiloft belooft de mooiste dag van jullie leven te worden. En om jullie mooiste dag ‘als in een film’ te verwezenlijken dient alles tot in de puntjes voorbereid te zijn.

Regisseur & producers:

Jullie zijn de regisseur en wij de producers. Met een knipoog naar het seizoen, locatie maar vooral naar wat jullie voor ogen hebben gaan wij jullie graag de mogelijkheden voorleggen.  Vanzelfsprekend zorgen wij voor het benaderen van [bekende] leveranciers, afspraken maken, onderhandelen, plannen, het budget bewaken. Feit: de voorbereidingen van een bruiloft nemen al snel zo’n 200 tot 250 uur in beslag. De voorbereidingen vergen veel tijd en energie en kunnen zorgen voor een hoop stress; beter juist om dat te vermijden, nietwaar?

Script:

Dets Best Weddingplanners kunnen in deze drukke tijd een welkome uitkomst bieden. Wij zijn in staat om op persoonlijke, creatieve en professionele wijze al jullie wensen en ideeën te realiseren. Onze gesprekken resulteren in een uitgebreid en overzichtelijk script. Wij nemen al jullie zorg tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf uit handen, zodat jullie heerlijk van elkaar en jullie dag kunnen genieten!

Cast/decor:

Als bruidspaar profiteren jullie van ons uitgebreide netwerk van gerenommeerde leveranciers. Daarnaast voegen wij leuke verrassingselementen toe en dragen wij nieuwe en aparte ideeën aan. Samen met jullie bedenken wij een persoonlijk/bijzonder thema dat tot in de kleinste details kan worden doorgevoerd.

Benieuwd wat wij voor rol kunnen spelen voorafgaande aan en tijdens jullie bruiloft of hebben jullie vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.